Concluziile unor discutii fata in fata cu oameni de HR

Ne bucuram enorm ca ati fost alaturi de noi pe parcursul acestui eveniment! Am cunoscut oameni minunati, din care din pacate am fost nevoite sa selectam doar 15, dar ne bucuram enorm pentru cele 158 de aplicatii si pentru faptul ca au fost numerosi cei care au crezut in proiectul  nostru. Acum, ca am ajuns la final, desi nu ne-am dorit acest lucru, putem spune ca abia asteptam sa mai avem ocazia sa petrecem astfel de zile impreuna, intrucat a fost o experienta incredibila, din care pana si noi, organizatorii, am avut ocazia sa invatam foarte multe lucruri. Iar, daca pana la proiectul asta nu erati convinsi ca resursele umane sunt ceea ce vreti sa faceti, dupa terminarea lui cred ca v-ati decis cu totii!! 🙂

Am petrecut zile minunate alaturi de cei de la Dr. Pendl & Dr.Piswanger, unde am avut sansa sa vedem cum este sa lucrezi intr un mediu linistit, calm, in care totul este organizat si bine pus la punct. Iar in zilele urmatoare am avut sansa sa-i cunoastem pe cei de la Oracle, care ne-au captivat cu mediul lor placut, cu entuziasmul si pasiunea cu care ne-au vorbit si ne-au aratat cam cum se desfasoara activitatea lor de zi cu zi, in fiecare departament.

Ultima zi, 30 martie, a reprezentat o ultima intalnire, in care s-au inmanat diversele premii, am vorbit despre experienta avuta, dar, in acelasi timp, am avut ocazia sa avem si o ultima discutie cu Romeo Cretu, care a venit sa ne vorbeasca despre tot ceea ce inseamna resursele umane, dar sa ne si surprinda cu cateva povesti captivante.

Multumim ca ati fost alaturi de noi in aceste zile si speram sa ne revedem si la anul, nu-i asa?:)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s